Werken in eigen sfeer.

Uw eigen kantoorinterieur volledig op maat

Het nieuwe werken.

Wij houden rekening met uw wensen en zorgen voor de perfecte balans tussen functioneel en stijlvol. Denk hierbij aan een maatwerk kast, bureau of volledige werkkamer. Wij zorgen ervoor dat zaken en privé uitstekend gecombineerd kunnen worden.

Onze studio.

Mario Interieurs is een interieurbouwer met liefde voor het vak een oog voor detail. De door ons gemaakte producten zijn altijd maatwerk en uniek. Wij vertalen uw ideeën en wensen in een mooi ontwerp en bouwen samen naar een volmaakt eindproduct.

Wij brengen interieur wensen tot leven

Echte interieurmakers.

Heeft u zelf een ontwerp voor een interieur of meubel? Of wilt u dat wij het voor u compleet uittekenen? Beide opties zijn mogelijk om dit te realiseren. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden om uw ideeën tot werkelijkheid te laten komen. Bij een eigen ontwerp geven wij suggesties hoe deze het beste gemaakt kan worden. Bent u toe aan een nieuw interieur, een eigen meubel of een compleet maatwerk kantoorinterieur? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. En wist u dat wij ook badkamers of keukens kunnen ontwikkelen.